Bevar ferieminnene

November 9th, 2015

shutterstock_301869479

De aller fleste har med seg et kamera når de reiser på ferietur. Det er mange flotte motiver rundt om i verden som virkelig er verdt å fange på et bilde, slik at man har minner for resten av livet. En norgesferie er en perfekt mulighet til å ta fantastiske bilder og skape nye minner. Bildene man tar på ferie, er virkelig kjekke å ta frem når man ønsker å gjenoppleve tidligere turer – og kan kanskje inspirere til en ny tur.

Det er enkelt å bevare feriene friskt i minnet ved å ta mange flotte bilder. Man kan ta bilder av flott og vill natur, mennesker i aktivitet og ting man synes er spennende. Det er mange tips på Internett for hvordan man tar de beste bildene når man er på ferie. I tillegg kan man også ta med seg en liten dagbok som man noterer ferieminnene i. Da har man noen ord som supplerer bildene, og som kan forsterke minnene.

Hvordan bevarer man feriebildene?

Når man er hjemme fra ferie finnes, det flere måter å bevare minnene på. Viktigst av alt er at man tar backup av bildene slik at man alltid har minst to eksemplarer av dem. Det kan gjøres på en ekstern harddisk, i nettskyen, på minnepinner eller på minnekort. Det er altfor mange feriebilder som bare blir liggende i minnekortet eller på dataen uten at de tas frem. Da kan det være en fin måte å presentere dem på ved å plassere dem i et fotoalbum. Der kan man kombinere bildene med teksten fra dagboken, og skrive inn en liten historie om motivet, hvor man er eller om personene på bildet. Det finnes svært mange ulike varianter å velge mellom på internett. Det er også mulig å lage digitale fotoalbum.